Δείτε παρακάτω αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών 

 

No6-LOGO-EURORENTAL-c-300x99_1Διαθέτουμε ένα στόλο πάνω από 550 αυτοκίνητα σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Πρέβεζα και το αεροδρόμιο της Πρέβεζας (PVK - Ακτίου), καθιστώντας μας τον μεγαλύτερο ιδιόκτητο στόλο στην ελληνική δυτική ακτή. Γι 'αυτό μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές και υπηρεσίες.

 

2wss_1
Έχουμε μια μεγάλη γκάμα τύπων αυτοκινήτων για να βρούμε το καλύτερο για τις ανάγκες σας. Τα αυτοκίνητά μας χωρίζονται σε κατηγορίες τύπων αυτοκινήτων με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ενοικιάστε Σκούτερ στη Λευκάδα

Η εταιρεία μας διαθέτει στόλο πάνω από 200 νέα σκούτερ και μοτοσικλετες στο νησί της Λευκάδας.


3s_2

Η περιήγηση στο νησί με μοτοσικλέτα ή μοτοποδήλατο είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους παραθεριστές. Οικονομικό, εύκολο στη στάθμευση και ικανό να περιηγηθεί σε όλο το νησί, το καλοκαίρι στη Λευκάδα σε δύο τροχούς μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό.
Τα κράνη σύγκρουσης είναι υποχρεωτικά. Οι κύριοι δρόμοι της Λευκάδας έχουν μόνο 2 κυκλοφοριακές διαδρομές, ενώ εντός των χωριών οι δρόμοι είναι ποιο στενοί. Το Νυδρί και η πρωτεύουσα (πόλη της Λευκάδας) και τα μεγαλύτερα χωριά του νησιού έχουν δωρεάν δημόσιους χώρους στάθμευσης. Χρησιμοποιήστε τα για να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα πρόστιμα στάθμευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: avislefk@otenet.gr, info@travelsolution.gr

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 0030 26450 92136

 

 

Broumis Rentals

3d_1

Η Broumis Car Rental and Motorbike Rentals είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με τουλάχιστον 40 χρόνια στον τομέα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία που να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να ενισχύσει την εμπειρία των διακοπών σας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική υπηρεσία μαζί με ασυναγώνιστες τιμές, συνθήκες ενοικίασης και ευελιξία που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εμπειρία ενοικίασής σας θα είναι μεγάλη. Η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου σας είναι δωρεάν και είμαστε σε θέση να παραδώσουμε ή να παραλάβουμε οχήματα από όλες τις περιοχές της Λευκάδας καθώς και από το αεροδρόμιο Πρέβεζα (Π.Β.Κ.), την Πρέβεζα, την Πάργα και τον Παλαίρο.

 

shutterstock_295907726Στην εταιρεία μας μπορείτε επίσης να βρείτε υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες προς πώληση.
Βρείτε μας στο Nidri (highstreet) και στη Ligia στο Alkyon Hotel.
Επιλέξτε BROUMIS για άνετη και ευχάριστη οδήγηση!

 

shutterstock_150527267

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ

     Φόρους

     Απεριόριστα χιλιόμετρα

     Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

     Παράδοση / Συλλογή

     Οδική βοήθεια

     Παιδικά καθίσματα

     Οδικοί χάρτες

 

vesres


ΟΦΕΛΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΕ BROUMIS

     Υψηλής ποιότητας υπηρεσία

     Μεγάλη ποικιλία τύπων οχημάτων

     Πλεονεκτήματα ενοικίασης με αξία για χρήματα

     Ευέλικτες συνθήκες ενοικίασης

     Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

     Ασφάλεια και άνεση

     Ειδικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

 Επικοινωνία

Nidri Office (Nidri Main St., 31084, Lefkada)

    tel.: +30 26450 29175

    email : broumis.lefkada@gmail.com

Mobile Service:+30 6944 460215

Winter contact: +30 26450 22832

Web site https://broumis.gr