Η Lefkas Motorboats είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Νυδρί της Λευκάδας με μακρά πείρα στην επιχειρηματική δραστηριότητα ενοικίασης σκαφών.

Έχουμε πάνω από 50 βάρκες και ταχύπλοα καθημερινά στη θάλασσα. Όλα είναι καινούργια και πλήρως εξοπλισμένα με υψηλά πρότυπα και αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Οι τιμές είναι ελκυστικές και προσβάσιμες σε όλους.

Το προσωπικό μας είναι ευγενικό και εκπαιδευμένο να δίνει οδηγίες τόσο σε νέους όσο και έμπειρους πελάτες.

Εάν είστε λάτρεις της θάλασσας, επισκεφθείτε μας και νοικιάστε ένα σκάφος για ημερήσιες ή πολυήμερες εκδρομές. Μπορείτε να ανακαλύψετε όμορφα τοπία και να διασκεδάσετε.

Μπορείτε να έρθετε από το Μάιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και να κάνετε τις διακοπές σας αξέχαστες.

Διευθυνση: Νυδρί Λευκάδας Τ.Κ.31084 Τηλ.:26450 92136
κινητό: 6944628338
Φαξ: 26450 92440
Email:
info@lefkasmotorboat.gr
website:
https://lefkasmotorboat.gr

 

Όλα τα σκάφη είναι καινούρια και πλήρως ασφαλισμένα

1σ

 

2σ

3σ_2


Εξερευνώντας την περιοχή με βάρκα

Η Λευκάδα και τα γύρω νησιά έχουν μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στην Ελλάδα. Πολλές από αυτές είναι απροσπέλαστες οδικώς - και το ταξίδι με βάρκα είναι ο μόνος τρόπος για να τις φτάσετε. Παρακάτω υπάρχουν μερικές προτάσεις για το πού να πάτε με το μηχανοκίνητο σκάφος σας. Για λόγους ασφαλείας, σας συνιστούμε να μείνετε μέσα στην περιοχή που εμφανίζεται στο χάρτη που περικλείεται από τον κόκκινο κύκλο.

1.Μαδούρη το νησί στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Εθνικός Έλληνας ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης.

2.Σκορπιός το νησί Ωνάση, η περιοχή όπου σύχναζαν οι πλουσίοι και διάσημοι τη δεκαετία του '60.

3.Αμπελάκια - η βορειοανατολική άκρη του Μεγανησίου, μια εκπληκτική έκταση ακτογραμμής με αμέτρητους όμορφους κόλπους και κολπίσκους.

4.Το Σπαρτοχώρι - ένα από τα τρία χωριά του Μεγανησίου, η απότομη βόλτα από το λιμάνι του Πόρτο Σπηλιά που οδηγεί σε αυτό αξίζει τον κόπο για την εκπληκτική θέα από την κορυφή.

5. Η ανατολική ακτή της Λευκάδας είναι διάσπαρτη με απομονωμένους κόλπους και παραλίες και ο μόνος τρόπος για να φτάσετε είναι με βάρκα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο αυτές τις περιοχές