Παρά Πέντε

Η Λευκάδα είναι πράγματι ένα μαγευτικό μέρος  για πτήσεις «παρά πέντε»  και σας προσκαλούμε να έρθετε και να ζήσετε τον ενθουσιασμό της ελεύθερης πτώσης σε αυτό το όμορφο και ειδυλλιακό  νησί.


gallery13998pic2382_1


Επιπλέον το νησί της Λευκάδας,  αποτελεί ιδανικό προορισμό για αθλητές επαγγελματίες του είδους, γιατί παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ασφαλές και όμορφο πέταγμα, ενώ παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας στους συνοδούς των αθλητών.Ποδήλατο
 
 1_1

Το νησί της Λευκάδας είναι το ιδανικό μέρος για ποδηλασία και για ορεινή ποδηλασία. Το νησί της Λευκάδας είναι  πλούσιο σε καταπράσινα ψηλά βουνά, παραδοσιακά χωριά και εξαιρετικά μονοπάτια.

Μπορείτε να οδηγήσετε εύκολα γύρω από την πόλη της Λευκάδας, γύρω από το ιστορικό κέντρο και τις παραλίες καθώς το έδαφος είναι επίπεδο και προσφέρεται για ποδηλασία.

Μια μοναδική πανέμορφη διαδρομή προσφέρει ο δρόμος γύρω από τη λιμνοθάλασσα και από το Ενετικό Κάστρο της Αγίας Μαύρας, που διέρχεται από τις υπέροχες παραλίες της Γύρας με τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους, των Μύλων, του Αγίου Ιωάννη καθώς και ο δρόμος  γύρω από την πόλη της Λευκάδας, μέσα στην Μαρίνα και μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης..

Επίσης τα μονοπάτια στον ελαιώνα της πόλης μέχρι το χωριό Φρύνι και το ιστορικό μοναστήρι της Φανερωμένης, που βρίσκεται στην κορυφή του σε ένα καταπράσινο λόφο, αποτελούν μοναδικού κάλλους φυσικές διαδρομές.

Εξερευνήστε το όμορφο νησί της Λευκάδας με ένα ποδήλατο.


Η Λευκάδα έχει μαγευτικά μέρη για ιππασία.

Μερικά από αυτά είναι στην Βασιλική, στον Αγίο Πέτρο, στον Άγιο Ιωάννη Ροδακί, στη λίμνη του Μαραντοχωρίου και στην περιοχή Ρουπακιά.

_2
Θα μπορούσατε επίσης να πάτε βόλτα στο μαγικό μονοπάτι πάνω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Αντζούση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη δίπλα από την πόλη της Λευκάδας.


Έξω από την πόλη της Λευκάδας, στο χωριό Απόλπαινα, υπάρχει μια έκταση 100 τ.μ. με μια οργανωμένη φάρμα ιππασίας όπου οι λάτρεις του Natural Horse Riding μπορούν να κάνουν μαθήματα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα του  βουνού και της θάλασσας. Τα μαθήματα ιππασίας διαρκούν 45 λεπτά με ελληνικά άλογα και περιλαμβάνουν θεωρία και ασκήσεις σε ένα περιφραγμένο χώρο.


Πλήρης εξοπλισμός προσφέρεται και βασική προϋπόθεση για έναν άπειρο αναβάτη είναι η συμμετοχή της προετοιμασίας του αλόγου.

Κάθε γύρος διαρκεί 3-4 ώρες, ανάλογα με το πρόγραμμα.

 πληροφορίες:

Φάρμα Άραμη,
     Απόλπαινα της Λευκάδας (3 χλμ από την πόλη)
     Τηλέφωνο: 26450 26190, 69388 16164
   

Φάρμα "ΝΙΚΟΣ"  Δρακονταειδής Νικόλαος,
     Άγιος Πέτρος Λευκάδας
     Τηλέφωνο: 6947 951356